Roze avenne

Don’t be a lady – be a legend.
Verfris en reinig je haar met deze fijne droogshampoo. De droogshampoo is ideaal voor het creëren van een frisse en volumineuze textuur in het haar. De absorberende poeder verwijdert vettigheid bij de haarwortels en geeft je haar een krachtige volume boost met een matte finishing. Geschikt voor elke haartype.

BE THE GIRL WHO JUST WENT FOR IT.
Hoe te gebruiken: Ultra licht van gewicht, niet- uitdrogende formule. Schud goed en spuit op droge aanzet van het haar, of waar extra volume, en droge textuur nodig zijn. Houd afstand van 15-20 cm. Herhaal na de styling voor nog meer fearless volume lift.

Details
Full size: 250 ml
Travel size: 75 ml

100% vegan and cruelty-free.

Voordelen: Een poeder spray dat direct het haar opverfrist zonder het nat te maken. Adsorbeert olie bij de wortels zonder enige overtollige producten achter te laten.Textuur geven aan futloos haar.

Darling you’re different.
Creëer de ideale textuur met deze soft hold spray wax. De finishing spray wax geeft je haar grip en een langdurig glans. Het geheim van je runway look. Geschikt voor elk haartype.

SMILE, SPARKLE AND SHINE ON YOUR OWN RUNWAY.
Hoe te gebruiken: Schud en spuit op vochtig of droog haar. Het maakt lucht gedroogd haar zo veel gemakkelijker te beheren om het haar te stylen.

Details
Full size: 250 ml / 8.45 fl. oz.
Travel size: 75 ml / 2.53 fl. oz.

100% vegan and cruelty-free.

Voordelen: All-in-one styling steun. Biedt beschadigd haar een nieuwe glans en voorkomen dat het haar uitdroogt. 

Your potential is endless.
De self love haarlak geeft je haar een flexibele fixatie en een medium hold. Geef je haar tot in de perfectie vorm en behoudt een natuurlijke look. Omarm de veerkracht en de beweegbaarheid van je haar met de self love haarlak. Geschikt voor elk haartype.

SELF LOVE ISN’T SELFISH.
Hoe te gebruiken: Spuit door droog haar waar u flexibel hold nodig heeft, en borstel het door voor de perfecte controle. Houd afstand van 20 cm. Voor extra langdurige hold en eindeloze perfectie, spuit je de haarlak in lagen door het haar.

Details
Full size: 250 ml
Travel size: 75 ml

100% vegan and cruelty-free.

Voordelen: Kan gecombineert worden met andere producten. Opnieuw bewerkbaar. Opbouwend van volume en hold factor. Controle op flyaways. Sulfaat, parabeen en wreedheidvrij product. Bevat 100% veganistisch ingrediënten.