Greatlenghts

Grote lengtes Servicekosten kunnen sterk variëren van klant tot klant, omdat elk een service op maat is. Er zijn ook veel GL-toepassingsopties die kunnen worden overwogen, zoals verlenging, volledig volume, zonaal volume, dimensionaal kleurwerk of toepassingen met speciale behoeften. Voor het meest nauwkeurige antwoord, op basis van de dichtheid van je natuurlijke haar en het gewenste resultaat, maak je een afspraak met Vijgenboom Kappers.

Bij correct aanbrengen en onderhouden zal de applicatie uw haar niet beschadigen. Het vaardigheidsniveau van de stylisten is cruciaal voor een schadevrije toepassing en daarom zijn Great Lengths Certified Stylists het meest gewild bij extension klanten wereldwijd. Great Lengths USA heeft de strengste eisen voor certificering in de professionele schoonheidsindustrie. Onze verplichte certificeringscursus is gemiddeld 3 keer langer dan elk ander extensiemerk in de professionele markt. Verder zijn er slechts een handvol extensiemerken die zelfs onderwijs nodig hebben, aangezien de meeste bedrijven hun training als een optie aanbieden, maar niet noodzakelijk. In andere gevallen zijn er bedrijven wiens training bestaat uit niets meer dan een 20 minuten durende ‘How To’-video,

De sleutel tot een succesvolle, schadevrije applicatie ligt in de details van de applicatie. Er is geen “cookie cutter, one size fits all” applicatietechniek omdat elke klant verschillende haarcondities, haardichtheid en gewenste resultaten heeft waarmee rekening moet worden gehouden.

Gecertificeerde stylisten van Great Lengths zijn de hoogst opgeleide in de branche. Er is geen goede tweede.

Dit is een van de redenen dat Great Lengths jaar na jaar onderscheidingen ontvangt als “Stylists Choice Award” en “Professionals Choice Award” van de toonaangevende vakmedia van de schoonheidsindustrie, zoals American Salon Magazine en behindthechair.com.

We raden aan om de 3 tot 5 maanden te verwijderen, afhankelijk van het type applicatie dat wordt uitgevoerd (dwz verlengen, volumeren, enz.), De toestand / conditie van het natuurlijke haar van de klant en hun levensstijl.

Nee en er zijn meerdere redenen waarom.

 • Het verwijderingsproces omvat uiteraard het vernietigen van de binding en de GL-binding is een van de belangrijkste punten van verschil van het product. Grote lengtes komen aan bij de stylist met de binding vooraf getipt aan de Great Lengths Hair. Deze “vooraf getipte” functie is van vitaal belang voor het vermogen van een stylist om zuivere en nauwkeurige bijlagen te maken. Schone en nauwkeurige hulpstukken zijn van vitaal belang voor het beschermen van het natuurlijke haar van de klant en voor het algehele uiterlijk van de applicatie. Om strengen van grote lengtes te “hergebruiken”, zou men een lijmpistool of lijmsmeltpot moeten gebruiken om de strengen te bevestigen en dat zou een aanzienlijk negatief effect hebben op de kwaliteit van de bevestigingen, om nog maar te zwijgen van de precisie waarin ze zijn bevestigd.
 • Great Lengths-strengen zijn zeer nauwkeurig geplaatst en zelden zal een stylist slechts één kleur van Great Lengths-strengen in één enkele toepassing gebruiken, zodat ze alle kleuren van het natuurlijke haar van de klant kunnen matchen. Meestal werken GL-stylisten met minimaal 2 tot 3 kleuren in één applicatie. Het is bijna onmogelijk om die specifieke bijlagen te verwijderen en ze opnieuw precies toe te passen waar ze eerder waren.
 • Houd er rekening mee dat zodra een type haarextensie is aangebracht, het moet worden geknipt / gemengd in een stijl of ontwerp. Hergebruik van de strengen zou vereisen dat de verwijderde strengen opnieuw worden vastgemaakt op de precieze plaats waar ze werden verwijderd. Anders zullen de stijl, het silhouet en de haarlengte compleet anders zijn dan bij de eerste toepassing.
 • De meeste uitbreidingssystemen die beweren “herbruikbaar” te zijn, betekenen dat hun product regelmatig en constant onderhoud nodig heeft om de bevestiging opnieuw af te stellen. Dit moet grondig worden onderzocht door klanten die “herbruikbare” extensies overwegen. Eenmaal aangebracht, hebben grote lengtes geen ‘aanpassing’ nodig totdat ze klaar zijn om te worden verwijderd.

Voor het grootste deel gaat het er echt om hoe je lang haar goed kunt verzorgen. De verzorgingsinstructies van Great Lengths verschillen niet veel van het verzorgen van het natuurlijke haar. Hier zijn enkele suggesties die we aanbevelen.

 • Shampoo niet gedurende twee dagen na het aanbrengen van Great Lengths.
 • Great Lengths beveelt aan dat u ongeveer twee weken na uw aanvraag terugkeert naar uw Certified Great Lengths Stylist. Met dit vervolgbezoek kan uw stylist de applicatie inspecteren om er zeker van te zijn dat het resultaat van uw Great Lengths-applicatie naar verwachting presteert.
 • Was bij het wassen altijd je haar met je hoofd achterover en niet naar voren gekanteld. Droog nooit met een schrobactie, wikkel in plaats daarvan met een handdoek om het overtollige vocht te absorberen. Great Lengths raadt aan om de bevestigingsplaatsen te drogen met een föhn om te voorkomen dat de bindingen gedurende lange tijd nat blijven, wanneer u uw haar aan de lucht laat drogen.
 • Gebruik altijd de Great Lengths Anti-tap Formula na elke natte behandeling. Meng 1 lijn (zoals aangegeven op de fles) tot 8 oz. water in een spuitfles. De anti-tap formule is ontworpen om onregelmatigheden in uw waterbron te neutraliseren en / of om de keratinebindingpolymeren te beschermen tegen chloor, zout water en andere oplossingen die niet compatibel zijn met een juiste haar-PH.
 • Om vroegtijdige afbraak van de hechting te voorkomen, moet u uw haar altijd met water verzadigen en de Great Lengths Anti-Tap Formula aanbrengen voordat u gaat zwemmen, sporten, een sauna gebruikt of enige andere activiteit die gedurende langere tijd vocht in uw haar creëert. Direct na dergelijke activiteiten de shampoo grondig wassen, conditioneren, de anti-tap formule aanbrengen en de bevestigingsplaatsen (bindingen) föhnen.
 • Poets 3 keer per dag Great Lengths met de aanbevolen Great Lengths brush. In tegenstelling tot veel extensiesystemen, wordt regelmatig en grondig poetsen aanbevolen voor extensies met grote lengtes. Begin bij de nek, rij voor rij, hoofdhuid tot aan de punten. Trek altijd Great Lengths in een zacht gehouden paardenstaart tijdens het slapen of een activiteit waarbij je haar in de wind waait. Deze belangrijke poets- en verzorgingsstappen voorkomen klitten op de bevestigingsplaatsen.
 • Stylingopties voor grote lengtes zijn vrijwel onbeperkt. Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen. Föhnen en het gebruik van krultangen, strijkijzers en hete rollers kunnen worden gebruikt, maar moeten op voldoende afstand van 1 ½ inch van de bevestigingsplaats worden gehouden (bond).
 • Enig extensie verlies is normaal gedurende de hele levensduur van uw Great Lengths applicatie. De gemiddelde persoon ervaart natuurlijk haarverlies van 100 tot 150 haren per dag. Een volledige kop Great Lengths-applicatie beslaat ongeveer een derde van het hoofd. Na enige tijd kunt u een kleine hoeveelheid van uw haar verwachten dat van nature is afgevallen maar nog steeds aan de binding is gehecht. Dit is normaal en mag niet worden geïnterpreteerd als haar dat door de extensions uit de hoofdhuid is getrokken. Dagelijks poetsen zoals hierboven beschreven voorkomt dat die “losse” haren in de knoop raken of gaan matteren op de bevestigingsplaats.

Great Lengths International produceert meer dan 50 kleuren, die allemaal met de hand zijn gemengd en elk meerdere kleuren bevatten, zodat elke kleur een dimensie heeft voor de meest natuurlijk ogende mix met je eigen haar. In het zeldzame geval dat een in de fabriek geproduceerde kleur van Great Lengths International niet perfect overeenkomt, kunnen strengen van Great Lengths door uw GL Stylist worden gekleurd zonder de kwaliteit van de strengen in gevaar te brengen. Dit is zelden nodig.

Absoluut, zolang de kleurenservice wordt uitgevoerd door een erkende professional. We raden af ​​om meer dan 2 tinten te kleuren of op te tillen, dus drastische kleurveranderingen worden niet aanbevolen bij het dragen van grote lengtes. Het is echter geen probleem om uw kleur te behouden, inclusief folie-highlights en wortelaanraking. Als uw colorist niet uw Great Lengths-stylist is, hebben we ontdekt dat de meeste Great Lengths-stylisten graag met uw colorist overleggen, zodat ze de eenvoudige instructies voor het succesvol behandelen van uw haar kunnen delen.

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die u kunt stellen bij het zoeken naar haarextensies en om redenen die veel verder gaan dan de textuur en kwaliteit van het haar.

Great Lengths haalt ons haar uitsluitend uit de tempels van India, waar Indiase pelgrims hun haar opofferen in “Tonsuring” -ceremonies. De meesten doen dit tweemaal tijdens hun leven als religieus ritueel om hulde te brengen aan hun God of Godin.

Dit haar is het meest wenselijk ter wereld omdat het maagdelijk haar is dat nog nooit is onderworpen aan chemische behandelingen zoals kleur of permanenten. Het is verkrijgbaar in voldoende hoeveelheid dat het aan de wereldwijde vraag van de GL-markt kan voldoen en, belangrijker nog, Indisch haar bezit het meest wenselijke kenmerk dat geassocieerd wordt met gezond, glanzend, mooi haar.

De categorie haarextensies is niet gereguleerd en er is veel geld te verdienen door haarmakelaars. Daarom zijn er veel claims over haarbronnen. Helaas zijn de meeste VALS. Er zijn veel populaire beweringen over haaroorsprong, zoals ‘Europees haar’, ‘Russisch haar’, ‘Italiaans haar’ en het populairste ‘fijnste haar dat beschikbaar is’.

In tegenstelling tot ELK ander merk voor haarextensies dat op de markt wordt gebracht in de Verenigde Staten, werkt Great Lengths International niet met makelaars. Bij GLI werken de mensen die verantwoordelijk zijn voor het inkopen van het haar rechtstreeks uit de tempels. Vanuit India gaat het haar naar de Great Lengths International Factories in Nepi, Italië en alle processen worden in eigen beheer uitgevoerd. Dit is zeer uniek in de haarextensie-industrie, aangezien het overgrote deel van het haar dat voor extensions wordt verwerkt, ongeacht het merk, wordt uitgevoerd in China en Indonesië. Als deze landen niet te vertrouwen zijn in hun productie van voedsel, kinderspeelgoed en bouwmaterialen, zoals in alle nieuwsmedia algemeen wordt gerapporteerd, waarom zou men dan hun productieclaims met betrekking tot de ongereguleerde haarextensie-industrie geloven? We zeggen alleen …

In de afgelopen 5 jaar is de ethiek en traceerbaarheid van mensenhaar een aandachtspunt geworden van mensenrechten- en waakhondgroepen vanwege de ongebreidelde valse beweringen van veel haarverwerkers en vanwege de onethische manier waarop sommige haren worden verzameld. In feite werd onlangs op The Oprah Winfrey Show gemeld dat slechts 25% van het in de Verenigde Staten geïmporteerde haar van bekende ethische oorsprong is.

Als wereldleider in de haarextensie-industrie heeft Great Lengths International het programma “Setting Fair Standards” geïmplementeerd dat aanmoedigt dat alle bedrijven voor haarextensies beginnen met het documenteren van gedocumenteerde traceerbaarheid van hun haaroorsprong.

Great Lengths International garandeert het volgende met betrekking tot de haaroorsprong van onze Indian Temple.

 • Elk onderdeel is vrijwillig en met volledige toestemming van de donor geschonken
 • De donor is met respect en zorg behandeld
 • Er wordt een eerlijke en redelijke prijs overeengekomen voor het haar en het geld dat wordt gebruikt om het haar te verkrijgen, wordt uitsluitend gebruikt voor liefdadigheidsinspanningen, niet voor persoonlijk of individueel gewin
 • Een bedrijfsvertegenwoordiger zorgt ervoor dat het haar onbetrouwbare tussenpersonen wegknipt en volledige en directe kennis van de oorsprong van het haar verzekert
 • Exclusief in-house productieproces wordt gebruikt vanaf de aansch af van het haar tot de groothandel in de extensie om volledige traceerbaarheid te garanderen

Er zijn verschillende manieren om de status van een salon / stylist met grote lengtes te bevestigen.

 • vraag naar het stylist Great Lengths Certification Certificate
 • controleer de Great Lengths USA Salon-locator op Greatlengths USA en kijk of ze worden vermeld
 • neem contact op met Great Lengths USA op 800-999-0809, een vertegenwoordiger van Great Lengths die u graag helpt bij het bepalen van uw GL Certified Status

Er zijn er die geen extensions mogen dragen en er zijn tal van redenen waarom. De meeste van deze redenen hebben betrekking op medische aandoeningen en / of de conditie van het haar. De natuurlijke haarlengte kan ook een obstakel zijn als je haar erg kort is. Voor het meest nauwkeurige antwoord met betrekking tot uw compatibiliteit met een Great Lengths-toepassing, raadpleegt u een Great Lengths Certified Stylist. Zij zullen met u delen wat uw mogelijkheden en / of beperkingen zijn.