Great Lengths hairextensions

Great Lengths hairextensions zijn kwalitatief het beste en worden wereldwijd het meeste gebruikt. Great Lengths is de uitvinder van de hairextensions. Sinds de introductie 20 jaar geleden staan de Great Lengths hairextensions bekend om hun superieure kwaliteit en worden ze wereldwijd het meeste gebruikt.

Prachtig vol haar met Great Lengths hairextensions

Prachtig vol haar, voelbaar gezond en van adembenemende lengte: dat is in het kort de verklaring voor het wereldwijde succes van de Great Lengths hairextensions. Sinds de introductie in de internationale kapsalons groeide het merk razendsnel uit tot de onbetwiste favoriet van miljoenen vrouwen wereldwijd.

Wat maakt de hairextensions van Great Lengths zo bijzonder?

De hairextensions van Great Lengths bestaan voor 100% uit natuurlijk haar van Indiase vrouwen. Qua textuur heeft dit dezelfde kenmerken als Europees haar. De vrouwen staan hun haar vrijwillig af tijdens een religieuze ceremonie. Voor het wordt afgeknipt doen ze het in een staart, waardoor de haren in dezelfde richting liggen. De hairextensions worden vervolgens met de hand vervaardigd in Italië en krijgen zo het predicaat ‘Remy-kwaliteit’.

Dit heeft 3 grote voordelen:

– Remy hairextensions zijn van de allerhoogste kwaliteit – Remy extensions vallen mooi en natuurlijk – Remy extensions raken niet in de war als je ze bleekt of verft

Great Lengths hairextensions zijn makkelijk te onderhouden

De extensions van Great Lengths onderhoud je in tegenstelling tot veel goedkope merken erg eenvoudig. Door de hoge kwaliteit van het haar borstel en verzorg je het moeiteloos. Ook heb je geen last van pluizen en doen klitten zich bij de juiste verzorging van je hairextensions nauwelijks voor. Door de hoogwaardige Remy-kwaliteit van de extensions kun je je haar op talloze manieren stylen. Draag je je haar het liefste glad of toch liever curly? En hou je van kort of juist eindeloos lang? Met lengtes uiteenlopend van 20 cm tot bijna een meter is vrijwel alles mogelijk. Stel je voor dat je je haar zolang wilt laten groeien, dat kost je minstens 7 jaar!