Joico

TROTSEER SCHADE
Bescherm alle haartypes tegen de verwoestende effecten van dagelijkse warmtestyling, UV-blootstelling en milieuvervuiling die tot droge, doffe, matte lokken leiden met Joico’s NIEUWE Defy Damage haarverzorgingssysteem. Deze schade-tartende doorbraak helpt de haarbanden te beschermen en te versterken voor een gezonde haartransformatie die je direct kunt zien en voelen.

BLONDE LEVEN
Een schitterende verzameling producten voor thuisverzorging die het haar dat is gebleekt, dubbel verwerkt of naar nieuwe hoogten is getild, beschermt, ontgift en de glans en kracht opdrijft; terwijl milieuschade en afwijkende tonen worden voorkomen.

Vochtherstel
Dorstig haar? Blus het!

HYDRASPLASH COLLECTIE
Wanneer fijn tot halflang haar dorstig wordt, blus dan die delicate lokken met HydraSplash – Joico’s nieuwe haarverzorgingscollectie die is ontworpen om 24 uur per dag te hydrateren om het vocht, de glans en de zachtheid grondig aan te vullen zonder het haar te verzwaren. Fijn, droog, broos haar wordt aangevuld en getransformeerd met een lichtgewicht gevoel.

K-PAK
Denk je dat je manen een verloren zaak zijn? Maak kennis met onze held met beschadigd haar. Aangedreven door Joico’s SmartRelease liposoomtechnologie die het haar herstelt, versterkt en beschermt precies daar waar het het nodig heeft, helpt onze iconische K-PAK-collectie jarenlange zichtbare schade te herstellen en tegelijkertijd toekomstige breuken te bestrijden. Met slechts één gebruik worden noodlijdende lokken gered en hersteld in hun stralende, gezond ogende glorie.

JOIFULL
Groot, veerkrachtig en boordevol lichaam; het is de droom die nu werkelijkheid is voor fijn, dun haar. Met dit krachtig transformerende trio – JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner en Styler – komen langdurige, volle, weelderige, handelbare lokken tot leven, minus het knapperige, plakkerige residu dat kenmerkend is voor de meeste volumegevende producten.

K-PAK
KLEURENTHERAPIE-COLLECTIE
Kleurbescherming op het volgende niveau nodig en de kracht van K-PAK-reconstructie? Onze K-PAK® Color Therapy ™ -collectie is samengesteld met Afrikaanse Manketti- en Argan-oliën en Joico’s SmartRelease ™ liposoomtechnologie en helpt verbluffend mooie kleuren vast te houden en haarbeschadiging in één krachtige stoot te elimineren.