HAAR
accessoires

Olivia Garden Fingerbrush Combo Borstel

Wat als u uw hand als een borstel zou kunnen gebruiken, waarbij elke vinger het haar zachtjes ontwart en stylet?
Dit is het gevoel dat veel kappers hebben bij het gebruik van de Olivia Fingerbrush, met zijn flexibele vingers die zich aanpassen aan de vorm van het hoofd!

De Fingerbrush heeft een uniek handvormig ontwerp voor een haar- en hoofdhuidmassage, op nat of droog haar. De haarborstel bevat een mix van nylon borstelharen en 100% natuurlijke varkenshaar.

De varkensharen maken het haar glad tijdens het stylen en voegt glans en volume toe. In combinatie met nylon haren wordt de hoofdhuid zacht gestimuleerd en wordt kroes weggenomen door de ionentechnologie. Dankzij de grote gaten in de opzetborstel, is het haar drogen met de Fingerbrush borstels sneller, voor een effectievere styling.


– Ontwarrende borstel
– Mix van nylon en 100% natuurlijke varkenshaar
– Uniek geventileerd design voor supersnelle droging
– Ultralicht en comfortabel
– Anti-statisch
– Voor glans en volume
– Elimineert kroezen en weerbarstige haarlokken
– Ionentechnologie

Colourclips

Colourclips  zijn old school haarclips waarmee je je haar kunt opvrolijken. 
We werken met verschillende collecties en zorgen dat het aanbod groot blijft.

Invisibobble

Invisibobble is een relatief nieuw bedrijf dat speciale elastieken verkoopt. Het bedrijf heeft goed gekeken naar wat een irritatie zou kunnen zijn van personen met lang(er) haar. Dit is natuurlijk een elastiek dat het haar enorm beschadigd! Zij hebben de oplossing, de Invisibobble.

Invisibobble elastieken
De Invisibobble elastieken zijn, zo gezegd, goed voor het haar. Er zit geen ijzer meer in het elastiek dat het haar kan beschadigen. Dit komt doordat de uiteinden van de elastieken aan elkaar zijn gesmolten en zo een stevig geheel zijn geworden. Dat er geen ijzer in zit verwerkt, zal voorkomen dat het haar uit het hoofd getrokken wordt, wanneer het elastiek in het haar gedaan wordt of uit het haar wordt gehaald. Het elastiek van Invisibobble is zo gemaakt dat het wel strak om het haar zal zitten, maar niet het haar zal afknijpen wat zou kunnen leiden tot striemen in het haar. Dit komt doordat de Invisibobble het haar met een ongelijke druk vasthoudt. Ook de hoofdpijn, die veroorzaakt wordt van een dag lang een staart dragen met een gewone elastiek, zal verleden tijd zijn. De Invisibobble heeft nog een pluspunt: het elastiek is niet alleen voor in het haar, maar is ook geschikt als een leuk accessoire zoals een armband!

Verschillende haarelastieken
De Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, blauw, zwart, roze, wit, doorzichtig (clear), bruin, geel, pastel oranje, pastel blauw, pastel paars en pastel groen. In ieder pakje zitten 3 stuks Invisibobbles verpakt. Daarnaast is Invisibobble waterbestendig en rekt niet uit. Doordat het geen water opneemt, zal het haar ook niet rond het elastiek gaan klitten en zal je de Invisibobble altijd gemakkelijk uit het haar kunnen verwijderen. Mocht u nog vragen hebben over de Invisibobble? Neem dan gerust contact op met onze Beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010.

BEAUTY PILLOW

Satijnen kussenslopen, voor glanzend haar en een stralende huid.

 

Zorgt voor een gladde huid

Voorkomt slaapvouwen

Verfijnt rimpeltjes

Bestrijdt acné en onzuiverheden

Kalmeert een vurige huid

Het haar blijft beter in model

Voorkomt gespleten haarpunten

Geen klitten en pluis meer

Vermindert vet haar

Intensievere werking van huid- haarproducten

Behoud van haar- en wimperextensions

Mooier resultaat van PMU-behandelingen

Slaapt verkoelend

Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

Kortom, een musthave voor huid en haarwerken